Seat Leon 1800cc Μαύρο (Μεταλλικό) μεταχειρισμένο 11500 ευρώ

Γενικά:

Εργοστασιακό bodykit FORCE (μπροστά πίσω-προφυλακτήρες,πλαϊνά μαρσπιέ, μεγάλη πίσω αεροτομή, απόληξη εξάτμισης).
Πρόγραμμα εγκεφάλου με ονομαστική απόδοση 230 άλογα και 36 κιλά ροπής με ρυθμίσεις για 100ρα βενζίνη.
Εισαγωγή EVOMS V-FLOW με θερμοασπίδα από Αμερική.
Σκάστρα Forge κλειστού τύπου.
Εργοστασιακές μαύρες γυαλιστερές cupra ζάντες 18".
Ελατήρια χαμηλώματος κόκκινα H&R.
Κουκούλα αυτοκινήτου ραμμένη στα μέτρα του, όχι universal.
Γνήσιος λεβιές ταχυτήτων cupra.
Audi S3 Plastic Battery Cover.
Μπαρόμετρο 60ρι ενσωματωμένο στο αριστερό αεραγωγό οδηγού.
Φανάρια retrofit με κάτοπτρο για σωστό φωτισμό με xenon 6000K.
Φιμμέ της Suntek.
Καινούρια τρόμπα νερού, γνήσια ανασχεδιασμένη.
Μπουζί πλατίνας NGK LASER PLATINUM PFR7S8EG.
Κλειστό μοτέρ/σασμάν δεν έχει ανοιχτή ποτέ τίποτα για τροποποίηση ή αλλαγή.
Καινούρια ελαστικά Sava (Goodyear) Intensa UHP 2 92Y + ευθυγράμμιση, (Τοποθετήθηκαν 06 Μαρτίου 2018! στις 73.080 χιλιόμετρα).
Τελευταία λιπαντική συντήρηση (MANN φίλτρο - ENEOS 100% synthetic λάδι) 06 Μαρτίου 2018, (στα 73.080 χιλιόμετρα).
Καινούρια μπαταρία γνήσια BOSCH 74AH αξίας 95€ (Τοποθετημένη 13 Μαρτίου 2018, 73.080 χιλιόμετρα).
ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ τέλη κυκλοφορίας 2018!
Περασμένο ΚΤΕΟ μέχρι τέλος 02/20.

To αυτοκίνητο έχει έκπτωση -50% τεκμήριο λόγο χρονολογίας (3.800€). Χωρίς φόρο πολυτελείας.

Όποιος ενδιαφέρεται μπορώ να του στείλω πολλές φωτογραφίες και video λεπτομερέστατες από όποιο σημείο μέσα/έξω θέλει, κοντινές κτλπ.

Όσο για την απόσταση αν κάποιος είναι μακριά και πραγματικά ενδιαφέρεται μπορούμε να μοιράσουμε τα χιλιόμετρα για διευκόλυνση σε λογικά πλαίσια.

Παρακαλώ 2 πράγματα:
Όχι ανταλλαγές
Όχι άσκοπα τηλεφωνήματα.

Αναλυτικότερα:

Το αυτοκίνητο είναι αγορασμένο καινούριο από αντιπροσωπία της Πρέβεζας, όλα τα σέρβις του αυτοκινήτου γίνονταν προβλεπόμενα και πριν την ώρα τους στην επίσημη αντιπροσωπία όπου αγοράστηκε, όταν έκλεισε η αντιπροσωπία όλα τα service γίνονται μέχρι και σήμερα σε σύγχρονο συνεργείο (Θέμος Ευάγγελος) στην Πρέβεζα.
Εννοείτε υπάρχει και το βιβλίο σέρβις ενημερωμένο μέχρι σήμερα και αποδείξεις από τα σέρβις του.

Στα μηχανικά είναι άριστο, από τα πρώτα χρόνια χρησιμοποιώ σε κάθε αλλαγή γνήσια ENEOS Premium Hyper 5W30 100% συνθετικό λάδια.
Από τότε που προγραμματίστηκε φουλάρεται μόνο με 100ρα βενζίνη από το καλύτερο πρατήριο της πόλης.
Έχει ακόμα διάφορα εξτραδάκια όπως για παράδειγμα σε όλα τα φανάρια φοράει led λαμπτήρες, ακόμα στην πινακίδα και μέσα στο σαλόνι full led, πατάκια αυθεντικά seat sport σε υπέρ άριστη κατάσταση, φιμέ suntek, φοράει πλαϊνά φλας aftermarket LED, λεβιές από Cupra και διάφορα άλλα, γενικά στο αυτοκίνητο έχουν μπει μόνο επώνυμα και προσεγμένα πράγματα.

Το αυτοκίνητο φοράει 18" αγρατζουνιστες ζάντες αλουμινίου χωρίς καμία επισκευές από CUPRA έκδοσης black edition που σημαίνει ότι δεν είναι βαμμένες αλλά είναι από το εργοστάσιο μαύρες γυαλιστερές, ακόμη φοράει σκάστρα forge κλειστού τύπου, και εισαγωγή με την θερμό ασπίδα της EVOMS VFLOW (δίνεται και το εργοστασιακό φιλτροκούτι), και έχει γίνει retrofit bi xenon για άριστο φωτισμό χωρίς να στραβώνουν με xenon 6000K, φοράει bodykit FORCE της seat αγορασμένο έτσι από την αντιπροσωπία κατά την παραγγελία και συμπεριλαμβάνει μασπιέδες, μπροστά, πίσω προφυλακτηρας και πίσω μεγάλη αεροτομή, ακόμη φοράει ελατήρια H&R κόκκινα (δίνονται και τα εργοστασιακά), υπάρχει και 60ρι μπαρόμετρο στην θέση του αεραγωγού αριστερά.

Το αυτοκίνητο είναι σε κατάσταση βιτρίνας κυριολεκτικά, είναι προσεγμένο όσο δεν πάει, είναι όχημα βόλτας και όχι δουλείας γιατί είναι σαν δεύτερο, δεν έχει μπει ποτέ ξένο χέρι πάνω του μιας και το φροντίζω αποκλειστικά μόνος μου στο θέμα καθαρισμού, χρησιμοποιώ αποκλειστικά προϊόντα τις meguiars (σαπούνι,σφουγγάρια,κεριά,και άλλα πολλά), δεν έχει μπει ΠΟΤΕ πλυντήριο ούτε για μέσα ούτε για έξω, δεν έχει μπει ποτέ άρωμα στο αμάξι και δεν έχει μπει ΠΟΤΕ τσιγάρο στο αμάξι μιας και είμαι αντικαπνιστής ούτε αρώματα, μόλις μείνει λίγη ώρα το αμάξι στο ήλιο μέσα ακόμα μυρίζει το πλαστικό του καινούριου! το αμάξι από την πρώτη μέρα το πλένω μόνος μου πάντα στο χέρι (δεν το έχει ακουμπήσει πιεστικό) το αμάξι γυαλίζετε κάθε 4-5 μήνες με κερί (από εμένα τον ίδιο) meguiars ultimate paste wax.
Το αυτοκίνητο δεν είναι καθαρό μόνο για την φωτογράφιση, είναι ΠΑΝΤΑ στην πένα μέσα-έξω.

Το αυτοκίνητο λόγο του ότι ήταν βόλτας δεν έχει πολλά χιλιόμετρα οπότε τα service γίνονταν πριν συμπληρωθούν τα 10.000χιλ και αλλάζονταν στο χρόνο, το αμάξι ΔΕΝ καίει σταγόνα λάδι.
Από την πρώτη μέρα φυλάσσεται σε κλειστό ιδιωτικό γκαράζ και όχι μόνο αυτό αλλά σκεπάζεται και κάθε φορά με κουκούλα που είναι φτιαγμένη αποκλειστικά στα μέτρα του, και εννοείτε δίνεται μαζί.
Τα φανάρια του είναι πεντακάθαρα όπως ήταν την πρώτη μέρα, δεν έχουν θολώσει ποτέ όπως γίνεται στο 99% τον περιπτώσεων διότι το αμάξι δεν το βλέπει ποτέ ήλιος.
Τα χιλιόμετρα του αυτοκινήτου έχουν γίνει αποκλειστικά σε εθνικές οδούς εντός της ηπειρωτικής Ελλάδας, οπότε το αμάξι ΔΕΝ έχει συναντήσει κίνηση μεγαλούπολης (φανάρια, μποτιλιάρισμα, κλπ), το αυτοκίνητο δεν το έχω ζορίσει, οδηγώ πάρα πολύ προσεγμένα και συνετά, το αυτοκίνητο ακόμα φοράει τα εργοστασιακά τακάκια φρένων, που μέχρι και σήμερα έχουν πολύ "ψωμί" ακόμα, και φυσικά εργοστασιακές δισκόπλακες άριστες...

Στο μεγάλο σέρβις των 60.000 χιλιομέτρων έγινε λιπαντική, φίλτρο βενζίνης και μπήκαν μπουζί πλατίνας NGK LASER PLATINUM PFR7S8EG, το 2016 αλλάχτηκε η τρόμπα νερού λόγο διαρροής (γνωστό πρόβλημα), αλλάχτηκα με ΓΝΉΣΙΑ ανασχεδιασμένη.
Αλλάχτηκαν τα ελαστικά με καινούρια Sava (Goodyear) Intensa UHP 2 92Y στις 06 Μαρτίου 2018 και έγινε ευθυγράμμιση.

Το αυτοκίνητο είναι έτοιμο να κάνει πολλές χιλιάδες απροβλημάτιστα χιλιόμετρα.
Ο λόγος που το δίνω είναι το ότι δεν κάνω καθόλου χιλιόμετρα, όταν πωληθεί θα αντικατασταθεί από SUV.
Στο αυτοκίνητο έχω αφιερώσει πολύ αγάπη, χρόνο, και χρήματα.
Το αυτοκίνητο είναι ΑΤΡΑΚΑΡΙΣΤΟ δεκτός κάθε έλεγχος σε μηχανικό/φανοποιό της επιλογής σας.
Υπάρχει η δυνατότητα για ανυψωτικό χωρίς έξτρα κόστος και τον έλεγχο από μηχανικό και από εσάς τον ίδιο, εφόσον το επιθυμείτε.

Μάρκα: 
Μοντέλο: 
Κυβικά: 
1.800
Ίπποι: 
Κατηγορία: 
Χιλιόμετρα: 
74.000Km
Κιβώτιο ταχυτήτων: 
Καύσιμο: 
Πρώτη άδεια: 
2008
Τιμή: 
11.500€
 
Πληροφορίες Αγγελίας
Πωλητής :
Αναγνωριστικό : #183821
Κατ. αγγελίας : Ανενεργή
Δημοσίευση : 12/04/2018
Λήξη αγγελίας : 12/05/2018
Διαγραφή αγγελίας
 
 

Πριν αγοράσετε:

  • Κάντε καλή έρευνα αγοράς στο metaxeirismena.org και βεβαιωθείτε ότι η τιμή που βλέπετε στην αγγελία είναι ανταγωνιστική
  • Ελέγξε το αυτοκίνητο με δικό σας μηχανικό και βεβαιωθείτε ότι έχετε τα απαραίτητα έγγραφα και ότι άλλο σας υπόσχεται ο πωλητής ότι διαθέτει
  • Μην δίνετε ποτέ προκαταβολή χωρίς απόδειξη και χωρίς να έχετε βεβαιωθεί για την καταλληλότητα του αυτοκινήτου
  • Αποπληρώστε το αυτοκίνητο την ημέρα που θα γίνει η παραχώρηση κυριότητας

Μοιραστείτε την αγγελία

Αυτοκίνητα ίδιας μάρκας

Αυτοκίνητα με το ίδιο μοντέλο

Μεταχειρισμένα στην ίδια κατηγορία