metaxeirismena.org: Το google των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Ψάχνεις μεταχειρισμένο αυτοκίνητο;

Βρες τώρα το αμάξι που σου ταιριάζει ψάχνοντας ανάμεσα σε χιλιάδες αγγελίες που καταχωρούνται στο metaxeirismena.org, στην πρώτη και μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης για μεταχειρισμένα αυτοκίνητα της χώρας. Κάθε λεπτό που περνάει καταχωρείται και μια νέα αγγελία, κάθε μέρα θα βρεις εκατοντάδες νέες αγγελίες και κάποιο αυτοκίνητο από αυτά μπορεί να είναι το κατάλληλο για εσένα και την τσέπη σου.

Από την αρχική σελίδα του metaxeirismena.org μπορείς να κάνεις αναζήτηση για τη μάρκα και το μοντέλο του αυτοκινήτου που σε ενδιαφέρει και να δεις τις αγγελίες για μεταχειρισμένα αυτοκίνητα που πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια, όπως μέγιστη τιμή, μέγιστα χιλιόμετρα, μέγιστα κυβικά, μάξιμουμ ίπποι κοκ.

Για διευκόλυνσή σου, στη δεξιά στήλη κάθε σελίδας, προβάλλουμε πάντα τις αγγελίες με τα πιο φθηνά μεταχειρισμένα αλλά και τις πιο δημοφιλείς αγγελίες.

Πουλάς το αυτοκίνητό σου;

Αν είσαι ιδιώτης και πουλάς ή θες να ανταλλάξεις το αυτοκίνητό σου, ήρθες στο σωστό μέρος! Στο metaxeirismena.org μπορείς να καταχωρίσεις το αυτοκίνητο που πουλάς εντελώς δωρεάν. Επιπλέον, μπορείς να δημοσιεύσεις όσες αγγελίες θες, και να τις διατηρείς ενεργές για όσο χρονικό διάστημα θες. Ξεκίνα κάνοντας κλικ στο "Νέα αγγελία"

Είσαι έμπορος μεταχειρισμένων αυτοκινήτων;

Μπορείς εντελώς δωρεάν να γίνεις μέλος στο metaxeirismena.org και να έχεις πολλές ευκολίες για την προβολή των αυτοκινήτων και της επιχείρησής σου. Επιπλέον, αν θες, μπορείς να έχεις και ειδικές λειτουργίες για την διαφήμισή σου.

Στο metaxeirismena.org θα βρείς όλες τις λειτουργικότητες που υπάρχουν σε άλλες ιστοσελίδες με αγγελίες για μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, όπως δωρεάν δημοσίευση και διαχείριση των αγγελιών σου, εμφάνιση των στοιχείων επικοινωνίας σου, προβολή της επιχείρισής σου σε χάρτη, αλλά και πιο προχωρημένες λειτουργίες όπως δημιουργία subdomain, προνομιακή προβολή των αγγελιών σου σε οποιο σημείο επιθυμείς, δωρεάν εμφάνιση banner της επιχείρησής σου δίπλα από κάθε αγγελία σου με δωρεάν σχεδίαση, προβολή ενός ή περισσότερων banner στην αρχική σελίδα του metaxeirismena.org με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος, διαχείριση των banners σου, πλήρη στατιστικά στοιχεία για τις τιμές πώλησης των μεταχειρισισμένων αυτοκινήτων και άλλα πολλά. Διάβασε περισσότερα στην ενότητα για Εμπόρους.